Dronepiloot inhuren

Zoekt u een ervaren dronepiloot? Onze dronepiloten kunt u direct inhuren.

Ze brengen alle benodigde apparatuur mee en werken onder uw regie.

Het uurtarief varieert per dronepiloot en is € 75 tot € 110.

Onze dronepiloot, uw regie

combineer kennis en ervaring voor maximaal resultaat

foto's
4911 +
video's
123 +
dronepiloten
6
soorten drones
7

Dronepiloot gezocht?

Wilt u zelf de regie voeren over de foto en/of video opnames en een dronepiloot ter beschikking hebben? Vraag vrijblijvend een offerte.

DronePiloot inhuur FAQ

Nee. U betaalt een uurtarief. Uw regie bepaalt de tijdsinspanning van de dronepiloot. De enige  mogelijke restrictie is de maximale vliegtijd en opslagcapaciteit van de  drones. Op verzoek neemt de dronepiloot extra accu's en extra geheugenkaarten mee.

Ja. Onze uitvalsbasis is Nederland maar het gebeurt ook dat we in het buitenland opnames maken, mits de lokale wetgeving dit toelaat.

  • Camera drones: DJI Phantom 4 Pro + DJI Mini 2 en 3 en de Parrot Anafi;
  • Race drones: Armattan F1 + Armattan Chameleon (incl fpv camera én GoPro camera);
  • Cinewhoop drones: GepRc TinyGo + Happymodel Mobula.

Ja. Mits de volledige familie en uitvaartprofessionals akkoord zijn. We gebruiken dan een zo stil mogelijkee drone en werken op gepaste afstand. 

Ja. Mits alle toestemming is gerealiseerd, mits overlast wordt vermeden en mits protocollen aanwezig zijn welke voorkomen dat minderjarigen zicht hebben op expliciete scenario's.

U wordt eigenaar van al het beeldmateriaal wat onder uw regie wordt gemaakt. Drone Piloot Nederland krijgt gelimiteerd gebruiksrecht van het beeldmateriaal t.b.v. marketing doeleinden.

Ja. Mogelijk kan uw dronepiloot dit uitvoeren tegen het bij u bekende uurtarief. Andere optie dat onze Adobe Photoshop en/of Adobe Première specialist dit verzorgt.

Ja. 

Het is een flauw woordgrapje maar we zijn absoluut bevlogen. Al onze dronepiloten hebben van hun hobby hun werk kunnen maken. De ervaring en het enthousiasme ziet u terug in de kwaliteit.

Stel vragen m.b.t. uw zoektocht naar een dronepiloot

Voorkom aannames en mogelijke fouten. Stel zoveel mogelijk vragen. We antwoorden snel.