Welkom op ons drone blog

Dank voor uw bericht

Geïnteresseerden in dronebeelden willen we van duidelijke informatie voorzien om de best mogelijke dronebeelden te laten maken. We kijken ernaar uit om actuele en interessante informatie rondom het maken van dronebeelden met onze lezers te delen. Van het bouwen van de beste drones, hoe de mooiste drone shots te maken, tips voor veilig vliegen en mogelijkheden en restricties van de drone wetgeving. 

We baseren ons voornamelijk op onze eigen kennis, ervaring en werkethiek. We zullen motiveren, informeren en discussies aanmoedigen. We willen delen want we hechten waarde aan een volwassen drone industrie. Én we willen vertellen over dingen die we meemaken want vliegen met drones is geweldig!

Uit de comfort zone

We zijn hopelijk beter in vliegen dan in schrijven maar een uitdaging gaan we niet snel uit de weg. We putten niet alleen uit eigen werk maar zullen ook externe drone enthousiastelingen aan het woord laten welke kennis en ervaring willen delen. Van bijzondere hobbyisten tot drone fabrikanten en alles daar tussen in. 

Nieuwsbrief

Mochten we zelf of onze relaties sterke aanbiedingen of evenementen hebben dan laten we dat uiteraard ook weten. We nodigen u uit om te abonneren op onze nieuwsbrief waarin de een selectie van de beste drone tips, aanbiedingen en evenementen komt te staan. En ondanks dat we tot nu toe niet veel hebben gedaan met LinkedIN zullen we daar ook ons blog delen.

Reacties

We kijken uit naar acties en reacties welke dit blog teweeg brengt. Dit is voor ons een nieuwe reis, bedankt voor uw bezoek!

Team Drone Piloot Nederland